More

  Coldplay voegt extra optreden in Brussel toe tijdens tour in 2022: tickets nu te koop

  Coldplay voegt extra optreden in Brussel toe tijdens tour in 2022: tickets nu te koop

  -

  Door de enorme vraagt voegt Coldplay een extra datum toe aan hun Music of the Spheres World Tour. De Britse band speelt ook op maandag 8 augustus in Brussel. De tickets voor de extra show zijn vanaf nu te koop.

  UPDATE: Ook tickets voor extra show uitverkocht

  “That you’ve got a higher power”, zingt Coldplay op hun nieuwe album, maar ook de band zelf heeft nog steeds die immense aantrekkingskracht. Vrijdagmorgen ging de ticketverkoop van hun Music of the Spheres World Tour van start, maar tickets vlogen in geen tijd de deur uit. De shows op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus zijn helemaal uitverkocht.

  Naast tickets voor vrijdag of zaterdag gegrepen? Niet getreurd, want om aan de enorme vraag tegemoet te komen, kondigt de band een derde show in het Koning Boudewijnstadion in Brussel aan. Het voorprogramma is op maandag wel anders. Zo reist op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus H.E.R. mee als special guest, op maandag 8 augustus is dat London Grammar.

  Advertentie


  Ook in andere landen worden extra data aangekondigd. Zo speelt de band in Londen op vrijdag 19 augustus een extra show. Parijs krijgt ook een extra show op 19 juli. Eerder werden al bijkomende data toegevoegd aan het Amerikaanse deel van de tour.

  Koop het album ‘Music of the Spheres’ via Bol.com (aff.)

  Ecologische voetafdruk

  De tour van Coldplay is bovendien gefocust op duurzaamheid. De band sprak in 2019 al de ambitie uit om de ecologische voetafdruk van hun komende tournees zo laag mogelijk te houden. Zo willen ze de uitstoot van deze tour met 50% verlagen ten opzichte van hun vorige tournee in 2016. Om dat te bereiken zullen ze, op ieder concert, gebruik maken van hernieuwbare energie die opgewekt wordt door zonnepanelen. Er zal ook energie opgewekt worden met gebruikte kookolie, een kinetische stadionondergrond en kinetische fietsen die aangedreven zullen worden door fans.

  De energie zullen ze opslaan in een herbruikbare batterij. Bovendien zullen ze voor ieder verkocht ticket een boom planten. Fans worden gevraagd om met het openbaar vervoer naar de concerten af te zakken. Op iedere show zullen ze bovendien gratis drinkwater aanbieden om de hoeveelheid plastic afval te verkleinen.

  Tickets voor de extra show zijn nu verkrijgbaar via ticketmaster.be. Tickets kosten tussen 138,80 euro en 52,40 euro.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer