More

  Cirque Magique verplaatst editie naar begin september: “Festival zonder beperkende maatregelen”

  Advertentie

  -

  Elektronisch festival Cirque Magique zal dit jaar in september doorgaan. Zo maakte de organisatie zopas bekend. Dat maakt het mogelijk om het festival te organiseren zonder beperkingen en met een camping.

  Cirque Magique verhuist dit jaar naar het Kasteel Van Bossuit in Avelgem en ruilt zijn vertrouwde locatie in Ledegem in, dat maakte de organisatie al begin juni bekend. Oorspronkelijk was het festival op 30 en 31 juli en 1 augustus gepland, maar de festivalorganisatie plant nu een zo goed als normale editie.

  “De pandemie en de constant veranderende maatregelen en wetgeving maakten het ons extra moeilijk maar dat heeft ons niet weerhouden om er vol voor te gaan en een overgangseditie van Cirque Magique op poten te zetten deze zomer”, aldus Tijs Vandenbroucke, organisator. “Maar we gaan niet voor een half verhaal”, vult Dries Claeys aan, mede-organisator van Cirque Magique. “De wetgeving is nog niet van die aard dat het mogelijk is het festival te organiseren zonder bepaalde verplichtingen en vooral beperkingen. Ook wij willen onze bezoekers zien dansen en genieten maar dat kan enkel mits een goedkeuring als test evenement.”

  Daarom heeft de organisatie besloten Cirque Magique te verplaatsen naar het weekend van 3, 4 en 5 september 2021 in plaats van 30 juli tot 1 augustus. Het festival zal zonder beperkende maatregelen en met camping georganiseerd worden. Ticketverkopers die dat weekend andere plannen hebben, krijgen een terugbetaling. Dit kan tot 30 juli 16u, de kopers krijgen ook vandaag allemaal een mail daaromtrent.

  Tickets & info: www.cirquemagique.eu

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer