More

  Camila Cabello markeert haar terugkeer met single ‘Don’t Go Yet’

  Advertentie

  -

  Don’t Go Yet is de nieuwe single van Camila Cabello. Het is voor de Cubaans-Amerikaanse de eerste single sinds de release van haar 2019 uitgebrachte album Romance

  Het is nog niet zo lang geleden dat Camila Cabello haar solodebuut op de wereld losliet. Sinds de release in 2018 ging het pijlsnel voor de Cubaans-Amerikaanse, met onder meer een #1 positie voor haar debuutalbum op de Billboard 200-hitlijst. Al was het pas met megahit Señorita, de song die ze uitbracht met Shawn Mendes, dat ze zich wereldwijd op de kaart zette. Sindsdien bleef het stil rond Cabello, met enkel nog releases van singles die geplukt waren uit haar tweede album Romance. 

  Vandaag markeert Camila Cabello haar comeback naar de hitlijsten. Met single Don’t Go Yet blijft ze trouw aan haar kenmerkende door latin-beïnvloede popmuziek. De song schreef Camila samen met Scott Harris (Dua Lipa, Justin Bieber, Shawn Mendes), Ricky Reed en Mike Sabath. Samen met de release, bracht Camila ook meteen de videoclip voor de song uit. De song zal ook te vinden zijn op haar derde album Familia. Een releasedatum voor het album is nog niet bekend.

  Check de single

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer