Cactusfestival vervolledigt line-up met 5 nieuwe namen

Eind april en zonnige temperaturen, dat kan maar één ding betekenen: de festivalzomer komt stilaan dichterbij! Cactusfestival voegde vandaag vijf nieuwe namen toe en maakte zo hun tot nog toe prima line-up compleet. 

Op vrijdag mag de Britse zangeres Eliza de aftrap geven in het Minnewaterpark in Brugge. Zaterdag maken Reena Riot en Omar Souleyman hun passage op het festival. Om het weekend af te sluiten, vervolledigen Boy Azooga en de Japanse MONO de indrukwekkende affiche op zondag.

dEUS, Goose, Oscar And The Wolf  

Dat Cactusfestival dit jaar met een adembenemende line-up op de proppen komt, bewijzen volgende namen. Vrijdag worden we eerst verwend met o.a. Faces on TV en ’s avonds sluiten kleppers als Goose en Oscar And The Wolf de eerste festivaldag af. Later het weekend staan ook Whispering Sons, Bloc Party en Trixie Whitley nog op het programma. De mannen van dEUS zullen het Minnewaterpark nog een laatste keer doen daveren om het weekend perfect af te sluiten.

Cactusfestival vindt plaats van vrijdag 5 t.e.m. zondag 7 juli in het Minnewaterpark in Brugge. Tickets en info: cactusfestival.be

Volg voor meer

1 REACTIE

  1. wondегful post, very informative. I wonder ᴡhy the opposite experts of this sector do not notice this.
    You must proceed your writing. I am сonfident, you’ve a great readers’ base already!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in