More

  Brusselse studenten KU Leuven en Odisee zullen examens afleggen in Ancienne Belgique, AB

  -

  Om de coronamaatregelen te kunnen toepassen moesten de Brusselse campussen van de KU Leuven en de Odisee Hogeschool op zoek naar alternatieven. Zo zullen 4.000 studenten hun examen afleggen in de Ancienne Belgique.

  De studenten van de KU Leuven en Odisee zullen de eersten zijn die na lange tijd in concertzaal Ancienne Belgique zullen vertoeven. De hogeschool en universiteit moest namelijk op zoek naar bijkomende locaties om de examens in tijd en ruimte te kunnen verspreiden en die vonden ze in de concertzaal. Marc Vrebos, algemeen directeur ad interim van AB legt uit: “We zijn momenteel op zoek naar alternatieven voor het gebruik van de leegstaande zaal. In deze moeilijke tijden wil AB volop het maatschappelijk engagement aangaan.”

  100% verse lucht

  4.000 Brusselse studenten zullen tussen dinsdag 2 juni en vrijdag 3 juli examen kunnen afleggen in de Ancienne Belgique. De AB zal haar deuren openen voor drie verschillende examenmomenten per dag. De aanwezige groepen zijn niet groter dan 80 studenten. Op die manier kunnen studenten veilig examens afleggen op voldoende afstand van mekaar. 

  De AB zal daarbij alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen. Zo komt er een circulatietraject, zijn alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen aanwezig en wordt via het ventilatiesysteem 100% verse lucht ingeblazen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie