More

  Brusselaar Funky Fool brengt dansbare single ‘Piece Of Me’ uit op label van Lost Frequencies

  Brusselaar Funky Fool brengt dansbare single ‘Piece Of Me’ uit op label van Lost Frequencies

  -

  Brusselaar Funky Fool heeft een track klaar om de zomer mee te vieren. Single Piece Of Me werd uitgebracht bij het label van die andere bekende Brusselaar Lost Frequencies.

  De Brusselse DJ en producer Funky Fool zit al sinds zijn 13e achter de draaitafels. In 2018 en 2019 bracht hij muziek uit op befaamde labels als Sony, Future House Music en Strange Fruits. Zijn muziek werd al zo’n 2 miljoen keer beluisterd en kreeg support van gerenommeerde internationals, zoals Martin Garrix en Oliver Heldens.

  2020 werd voor Funky Fool het jaar van verandering. Toen koos hij ervoor om een aantal track te tekenen op het label van Lost Frequencies. Eerder dit jaar vloeide daar ep Continuum uit voort. Ook op nieuwe single Piece Of Me blijft Funky trouw aan zijn dansbare en zonnige sound. De song is het resultaat van een samenwerking met de Italiaanse zanger Roundrobin. Het is een song die zich meteen in je hoofd (en je afspeellijst) zal nestelen. Het begin van de zomer kan je niet beter inzetten dan met deze nieuwe track.

  Meer Must Discover?

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie