More

  Brussel Brost 2022 trekt naar Paleis 12 voor ‘nightlife editie’

  © Robin De Raedt / Brussel Brost

  Brussel Brost 2022 trekt naar Paleis 12 voor ‘nightlife editie’

  -

  Hét kick-start feestje voor de Brusselse studenten pakt het dit jaar nog spectaculairder aan. Na een hemelse comeback op Tour & Taxis trekt het event dit jaar naar Paleis 12.

  Een voordeel aan de nieuwe locatie, is dat het feest tot de vroege uurtjes kan doorgaan. De tribunes zullen aan de kant geschoven worden, de traphal wordt omgetoverd tot een heuse ‘rave cave’ en buiten kan je smullen op de ‘foodmarket’.

  Line-up

  De line-up bestaat naar goede gewoonte uit een mix van verschillende genres. Headliners dit jaar zijn Peet, die we kennen als hip-hopper bij Le 77. Ook Chibi Ichigo, die je nog wel kent van haar deelname aan De Slimste Mens ter Wereld, komt naar Brussel Brost.

  StuBru-dj Bibi Seck, Kiosk Radio-resident Bona Léa en dj en producer Victor De Roo zakken ook af naar Brost. Ook heel wat ander talent zal te horen zijn op het studentenfestival. De volledige line-up staat op hun website.

  Brussel Brost zal op woensdag 28 september plaatsvinden in Paleis 12. Het gratis festival start om 17u en eindigt om 3 uur ’s nachts. Meer informatie: www.brusselbrost.be

  Herbekijk ook: Pikante vragen op Brussel Brost 2021

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie