More

  Brockhampton op 31 mei naar Brusselse Ancienne Belgique, AB

  Advertentie

  -

  Hun optreden op de afgelopen editie van Rock Werchter was zonder twijfel één van de hoogtepunten van het festival. Kevin Abstract en co kondigen vandaag hun terugkeer naar ons land aan, om hun nieuwe album ‘Ginger’ live voor te stellen. Hun voorjaarstournee zal op 31 mei de Brusselse AB op zijn grondvesten doen daveren!

  Met een stevige portie humor, engagement en crazy beats zette Brockhampton al menig concertzaal in vuur en vlam. Het hiphopcollectief, bestaande uit zangers, producers en designers, leerde elkaar kennen op het online platform van Kanye West. Onder leiding van charismatische frontman Kevin Abstract, betreedt Brockhampton sinds 2017 podia over de hele wereld en brachten ze reeds drie albums uit.

  Met krachtige lyrics waarmee ze aansporen tot seksuele vrijheid en tolerantie, slaan ze hard én raak. Denk maar aan nummers als ‘Zipper’, ‘Sweet’, ‘Bleach’, ‘No Halo’ en ‘Boogie’. In augustus werd de band uitgenodigd door Tyler, the Creator om de affiche van Camp Flog Gnaw Carnival te sieren, naast namen als Solange, FKA Twigs, Thundercat en Tyler zelf. Niet veel later brengt Brockhampton met ‘Ginger’ een vijfde plaat uit, alweer goed voor een salvo aan fantastische songs. Een absolute must see!

  Tickets & Info: proximusgoformusic.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer