More

  Brits-Amerikaanse poprevelatie Emie Nathan verrast met single ‘closed doors’

  Advertentie

  -

  De Brits-Amerikaanse Emie Nathan telt af naar de release van haar debuut ep white light. Op de valreep brengt ze nog single closed doors uit. 

  Emie Nathan is een opkomende poprevelatie van in het Verenigd Koninkrijk. Als kind van twee continenten werd Emie geboren in New York, maar bracht ze haar kindertijd door in Londen. Muziek kreeg ze van kleins af aan mee, zo was ze deel van het Londense Capital Children’s Choir. Inspiratie voor haar muziek haalt ze bij Bon Iver, Maggie Rogers, HAIM en The Japanse House.

  De Brits-Amerikaanse debuteerde in april met single noman. Een extreem catchy song die ondertussen al bijna 1 miljoen streams heeft op Spotify. In totaal verzamelde ze globaal al 2,5 miljoen streams overheen verschillende streamingdiensten. De afgelopen maanden verschenen nog een heleboel andere songs, waaronder roses en upstream. Deze week bracht ze een laatste single uit voor de release van haar debuut ep white light op 9 december.

  Op het nieuwe closed doors zingt Emie over het gevoel ongezien en ongehoord te zijn. “Het gaat over het maken van aannames en het vellen van een oordeel over mensen zonder enig inzicht in wat zich onder de oppervlakte afspeelt, iets waarvan ik denk dat we daar allemaal schuldig aan zijn geweest of het slachtoffer van zijn geworden…” Op haar debuut ep mogen we nog twee onuitgebrachte songs verwachten.

  Check de single

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer