More

  Brits-Amerikaanse Emie Nathan bewijst groot potentieel met derde single ‘roses’

  -

  De Brits-Amerikaanse Emie Nathan verraste ons eerder al met singles noman en upstream. Ze bewijst haar grote potentieel met derde single roses. Het is onze NXTPOP Must Discover. 

  Als kind van twee continenten groeide Emie Nathan op in het muzikale Londen, maar werd ze geboren in New York. Muziek kreeg ze met de paplepel ingegoten, zo was ze deel van het Londense Capital Children’s Choir. Haar inspiratie put ze uit muziek van Bon Iver, Maggie Rogers, HAIM en The Japanese House.

  In april debuteerde Nathan met single noman. Het was popsong á la Clairo en Maggie Rogers die ons verbaasde door de muzikale maturiteit die ze ermee uitstraalde. Ook opvolger upstream bevestigde het talent van Nathan en gaf een meer duister, elektronische kant aan haar muziek.

  Met single roses bereidt Emie Nathan zich stilaan voor op de release van een toekomstige debuut ep. De song klinkt als een symbiose tussen haar vorige twee singles. Nathan schittert in de ruime popproductie die gedomineerd wordt door gitaren en elektronica. Ook al is dit nog maar haar derde single, het lijkt wel of de Brits-Amerikaanse al jaren ervaring meedraagt. Met zo’n sterke debuutsingles zullen ze haar over het Kanaal weldra massaal omarmen. Emie Nathan: onthouden die naam.

  Meer Must Discover?

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie