More

  ‘Bridgerton’ keert terug met een derde en vierde seizoen op Netflix

  LIAM DANIEL/NETFLIX © 2020

  ‘Bridgerton’ keert terug met een derde en vierde seizoen op Netflix

  -

  Fijn nieuws voor de fans van Netflix-reeks Bridgerton. Zopas werd bekendgemaakt dat er een derde en vierde seizoen van de serie zal verschijnen. Het eerste seizoen van de reeks werd afgelopen kerst uitgebracht.

  Netflix vernieuwt Bridgerton met twee nieuwe seizoenen. Die komen bovenop het tweede seizoen, dat op dit moment in productie is. Zoals steeds werd het nieuws bekendgemaakt door Lady Whistledown, dat is een invloedrijke columniste in de reeks.

  Het bericht op Instagram Stories / © Instagram

  Zonder Regé-Jean Page

  Rond welke personages het derde en vierde zal draaien, is nog niet bekend. Al staat het vast dat het tweede seizoen van de reeks niet meer rond Daphne, maar wel rond haar broer Anthony Bridgerton zal draaien, Het tweede seizoen zal het ook zonder Regé-Jean Page moeten stellen. De acteur speelde in het eerste seizoen Simon Bassett, de Duke of Hastings, maar keert niet terug voor het tweede seizoen dat op dit moment wordt opgenomen. Dat nieuws werd eerder bekendgemaakt.

  Het tweede seizoen van Bridgerton werd in januari aangekondigd door Netflix. Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) zal daarin gekoppeld worden aan een nieuwkomer voor de Bridgerton-cast: de Sex Education-actrice Simone Ashley. De reeks is op dit moment in productie, de release van het tweede seizoen kunnen we eind 2021 of begin 2022 verwachten. Mogelijk worden het derde en vierde seizoen doorlopend opgenomen, maar verschijnen ze op verschillende momenten.

  Check de trailer

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer