More

  Boxing Stars – VTM

  Advertentie

  -

  Boxing Stars: of het je nu apprecieert als sport, of je gewoon een BV wilt zien bloeden, het is en blijft een slimme zet van VTM. In een tijd van de revival van realityshows – zoals Temptation Island, Expeditie Robinson of Peking Express – is BV vs. BV leuke tv. Donderdagavond op het menu: Laura Tesoro vs. Bieke Ilegems en Sieg De Doncker vs. Faroek Özgünes. 

  Laura Tesoro vs. Bieke Ilegems

  De 21-jarige Laura Tesoro tegen de 46-jarige Bieke Ilegems. Het was Tesoro die als eerste leiding nam over de partij, met een paar sterke slagen kon ze Ilegems in de verdediging duwen. Het was wel Laura Tesoro, die na een sterke slag van Bieke in de eerste ronde een bloedneus kreeg. Na het afvegen van het bloed trok Tesoro de wedstrijd helemaal naar zich toe. Ze won dan ook verdiend het partijtje boksen. Einde verhaal voor Ilegems, jammer want ook haar partner Erik Goossens moest vorige week ook het onderspit delven.

  Sieg De Doncker vs. Faroek Özgünes

  Na een paar reclameblokken was het de beurt aan Sieg De Doncker en Faroek Özgünes. “Ik ben de kleinste, de lichtste en de oudste, maar ik ben ook de gemeenste.”, aldus Özgünes. De VTM-journalist nam het op tegen de 28-jarige Sieg De Doncker, acteur en fervent sporter. Jong geweld tegen ervaring, Özgünes bokst namelijk in zijn vrije tijd.

  Explosieve Sieg

  Het was al snel duidelijk wie de kamp ging winnen. De Doncker, die een pak groter is dan Özgünes sprong als een volleerd vechtmachine op de VTM-journalist. Faroek had door de explosiviteit van De Doncker, zeer veel moeite om in de wedstrijd te komen. In de tweede ronde gooide coach Hubert Fierens, de handdoek in de ring. Einde van de wedstrijd voor Faroek Özgünes.

   

  Boxing Stars, donderdag, 20u35, op VTM.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Gewoonweg leuke entertainmentshow, BV vs. BV. Jammer van de vele reclame en het korte aantal minuten boksen. Hierdoor een nipte voldoende. Boxing Stars - VTM