More

  Bouw een (thuis)feestje op ‘Floating Through Space’ van David Guetta en SIA

  Bouw een (thuis)feestje op ‘Floating Through Space’ van David Guetta en SIA

  -

  David Guetta zet februari in met zijn nieuwe Floating Through Space. De 54-jarige DJ wist voor zijn nieuwe plaat de Australische SIA te strikken en laat met het nummer zien dat hij nog lang niet klaar is om afgeschreven te worden. Ondanks de sneeuw weet de nummer 1 DJ van de wereld met dit vrolijke nummer dan ook perfect hoe onze dansbenen uit winterslaap te halen.

  De samenwerking van Guetta en SIA brengt ons een motiverend nummer dat een mooie boodschap omhult. Zo gaat de tekst over het vieren van elke kleine overwinning en over het feit dat je steeds trots mag zijn op jezelf, ook al voel je je wat minder goed. Een prachtig hart onder de riem voor al die het nodig heeft en een lichtpuntje in de huidige omstandigheden.

  Gezien de aanstekelijke melodie, vergezeld van de prachtige vocals van SIA en een tekst die makkelijk mee te brullen is, kan Floating Through Space als dansnummer aldus zeker tellen. Wat ons betreft zien we onszelf in de toekomst al helemaal in een heuse menigte staan dansen op het nummer. Tel daar nog een zonnige festivalweide en een koud biertje bij en wij zijn helemaal verknocht.

  Toch blijft het glas halfvol, want waar het nummer oppept, stelt de videoclip helaas teleur. Hoewel de speelse sfeer ervan bij het nummer past, zijn de beelden noch revolutionair, noch spectaculair. Volgens ons had dit best wat anders gemogen, want 3 minuten aan skateboardende jongeren is nogal eentonig. Ook de aanwezigheid van zwart-witte pruiken is niets nieuws wanneer SIA in de buurt is en the element of surprise is dus ook hier ver zoek.

  Een nummer dat doet dansen en inspireert? Geen probleem, dachten David Guetta en SIA. Ze staken de koppen bij elkaar en bedachten een leuke beat samen met stimulerende lyrics. Het resultaat? Een leuk nummer dat je zowel letterlijk als figuurlijk beweegt.

  Check de videoclip van ‘Floating Through Space’

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer