More

  Bol.com pakt uit met kortingen op Sinterklaas cadeautjes (aff.)

  Advertentie

  -

  Sinterklaas is nog niet in ons land aangekomen, maar toch pakt Bol.com al uit met een heleboel Sinterklaas-aanbiedingen. Wij gingen op zoek naar de beste deals en hebbedingen van 2021.

  De Goedheiligman, Sinterklaas, komt pas op 6 december naar België, maar de zoektocht naar cadeautjes is op Bol.com al begonnen. Vooralsnog moet je niet vrezen voor tekorten aan speelgoed door transportproblemen, de webwinkel is bijlange nog niet uitverkocht, maar feit is dat je er maar beter vroeg bij bent om de wishlist van je kind door te geven aan de Sint. Zo ben je er zeker van dat de kleintjes op 6 december hun favoriete cadeautjes kunnen krijgen van de Sint en Pieten.

  Traditioneel krijgen de hulppieten van de Sint – de pakjesbezorgers – het erg druk vanaf Black Friday. Dat zal dit jaar op 26 november plaatsvinden en de drukte zal waarschijnlijk aanhouden tot na de feestdagen.

  Dit zijn de beste deals (aff.)

  Het Nederlandse Bol.com pakt dit jaar een maand voor aanvang uit met een heleboel deals naar aanleiding van Sinterklaas. Om de drukte voor te zijn gingen wij al op zoek naar hebbedingetjes en de beste deals van het moment.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer