Boeren Marianne, Etienne en Stephan moeten iemand huiswaarts sturen in ‘Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond’

© VTM

© VTM

Vanavond gaan we weer mee naar Vlaamse boeren in het buitenland die op zoek gaan naar de ware liefde. Wij blikken al even vooruit naar wat je vanavond kan verwachten.

In Bulgarije is de boerderij van Victor in vakantie gegaan omdat alle oogst binnen is gehaald. Jilly, Rani en Silke hebben tot in de vroege uurtjes gedanst op het oogstfeest maar van uitslapen is geen sprake. De dames pakken hun valiezen om op roadtrip doorheen Bulgarije te trekken met Victor. De rotsen van Belogradchik zijn Unesco werelderfgoed en één van de boers favoriete plekjes.

Ook de dames van Etienne genieten van de buitenlandse natuur. In Kaapverdië gaan ze wellnessen in de natuurlijke baden aan de grillige rotskust. Dina zet echter een domper op de vreugde: het eerste keuzemoment is aangebroken. Isabelle, Rebecca of Sabine moet het prachtige eiland verlaten. En daar heeft Etienne heeft het er zeer moeilijk mee.

© VTM
© VTM

Ook in Finland moet gekozen worden en dat beseffen Remco, Ryan en Joeri maar al te goed. Deze laatste zet alles op alles om zijn gevoelens voor Marianne duidelijk te maken en verrast haar met een ontbijt met bubbels.

In Canada draait het leven van horse man Stephan rond paarden. Het is belangrijk dat zijn toekomstige vriendin zijn passie begrijpt. Aline en Evelien hebben al heel wat ervaring met paarden, Sara heeft ooit eens een paardrijkamp gedaan dus voor haar moeten een paar instructies misschien wel volstaan. Charlotte echter, heeft nog nooit op een paard gezeten en krijgt een intiemere privéles. Maar die sessie loopt al snel fout.

Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond, op maandag 28 oktober om 20.35 bij VTM

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in