More

  © VTM

  Nieuw seizoen ‘Boer zoekt Vrouw’ op VTM: niet in het buitenland, maar in Vlaanderen

  -

  ‘Boer zkt Vrouw’ komt terug. Dina Tersago en An Lemmens zagen een seizoen in het buitenland in het water vallen door de coronacrisis, ditmaal blijven ze in eigen land en helpen ze zes jonge boeren en boerinnen aan de liefde.

  Op zondag 3 en 10 mei zendt VTM om 19.55 de oproepafleveringen uit van een nieuw seizoen van ‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’ dat dit najaar op antenne zal gaan. Dina Tersago en An Lemmens gaan deze keer in Vlaanderen zes jonge, toffe boeren en/of boerinnen aan een nog toffer lief helpen. 

  Plannen voor buitenland gaan niet door

  De voorbije twee jaar vonden enkele mannen de liefde dankzij het programma, en op heden zijn olijfboer Manu en cowboy Jan nog steeds gelukkig met respectievelijk Hilde en Romina. Manu en Hilde hebben zich vorig jaar verloofd en Jan ruilde voor de liefde Australië zelfs terug in voor België en is samen met Romina volop op zoek naar een nieuwe woonst voor hen. Benieuwd of An en Dina de nieuwe boeren ook kunnen helpen in hun zoektocht naar een partner, want naast hun succes op professioneel gebied, is dat zowat het enige wat de ondernemers nog ontbreekt. 

  VTM wou dit jaar zowel in het binnen-, als in het buitenland Vlaamse boeren opzoeken. Dat kan door de huidige coronamaatregelen en reisbeperkingen niet. Dina Tersago: “Er waren dit jaar plannen om zowel naar het buitenland àls het binnenland te gaan, maar door de huidige situatie leggen we de focus nu volledig op het binnenland en mag ik onze boeren in Vlaanderen opnieuw gelukkig proberen maken.

  © VTM

  ‘Home Sweet Home’

  De titel van de reeks werd dan ook aangepast van ‘De Wereld Rond’, naar ‘Home Sweet Home’. “Dit seizoen van Boer zkt Vrouw krijgt dan ook de toepasselijke titel ‘Home Sweet Home’. We hopen dat we de wereld van onze Vlaamse boeren volledig op z’n kop kunnen zetten door hen mee te helpen de liefde te vinden dankzij dit avontuur”, aldus Dina Tersago.

  De identiteit van de zes nieuwe boeren blijft nog even onbekend, al ontdekt de kijker dat op zondag 3 mei. An Lemmens: “Wie onze zes nieuwe boeren zijn, dàt houden we nog even geheim! Ik kan wel al verklappen dat ze jong, ondernemend zijn en avontuurlijk. Maar ook hunkerend naar die ene liefde, die vlinders in de buik. Ze weten in ieder geval wat ze willen. Ook in de partner naar wie ze op zoek zijn. En daar gaan wij hen bij helpen! Ik kijk er alvast naar uit om alle respons voor hen te zien binnen lopen en die eerste vonken te zien overspringen.”

  Wie de boeren beter wil leren kennen kan zich vanaf zondagavond 3 mei inschrijven via vtm.be

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie