‘Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond’: Victor neemt afscheid van Silke. Daphné besluit zelf programma te verlaten

© VTM

© VTM

Er moesten vanavond keuzes gemaakt worden in ‘Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond’. Zo stuurde Victor vanavond Silke naar huis. Daphné besloot dan weer zelf Gerards boerderij te verlaten. 

Op maandagavond 4 november moest Victor het eerste meisje huiswaarts sturen. De akkerboer heeft momenteel voor geen van hen meer dan vriendschappelijke gevoelens maar doet het rustig aan. Hij koos ervoor om afscheid te nemen van Silke. Jilly en Rani mogen nog wat langer mee op roadtrip door Bulgarije, te beginnen in Sofia. Vooral de 20-jarige Rani was opgelucht want zij biechtte iets voor het keuzemoment aan An Lemmens op dat ze gevoelens begint te ontwikkelen voor Victor.

Voor boer Gerard was het vanavond een emotionele rollercoaster. De akkerboer verlaat zelden zijn huis of boerderij. Maar zowel Marijke als Daphné hebben nood aan verandering, een stapje in de wereld, even onder de mensen komen. In Maagdenburg, tijdens een zeldzaam uitje, confronteren de dames hem ermee dat hij amper buiten zijn comfort zone treedt en overtuigen ze hem om bijvoorbeeld zijn haar eens te laten knippen. “Ik ga nooit naar de kapper. Ik doe dat altijd zelf met de tondeuse. Ik heb zelfs geen kam”, lacht Gerard. Terug op de boerderij speelt Daphné open kaart over haar gevoelens en voor één keer wordt de anders wat afstandelijke Gerard emotioneel en is hij van zijn melk. Daphné vertelde hem dat ze een toekomst met hem in Duitsland niet ziet zitten en besloot zelf te vertrekken in plaats van het keuzemoment af te wachten. Zo is Marijke momenteel nog de enige logee.

© VTM
Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in