‘Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond’ gaat zijn laatste week in: Is er een vonk?

© VTM

© VTM

‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ gaat zijn laatste week in. De boeren en hun dates leren elkaar deze week kennen tijdens een romantische trip. De ontknoping van ‘Boer zkt Vrouw’ en de tevens laatste aflevering wordt donderdag 28 november uitgezonden. Wij blikken al even vooraf wat er maandag op de planning staat.

In de voorlaatste aflevering van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ op maandag 25 november, krijgen de boeren en hun uitverkoren dames de kans om mekaar beter te leren kennen tijdens een romantische trip. Of dat is toch in elk geval het opzet.

© VTM

“Je hebt precies die interesse niet in mij?”  

Etienne en Rebecca ruilen Santa Antao in voor een ander Kaapverdisch eiland, Santo Vicente, waar hopelijk de liefde voor elkaar kan openbloeien. In het prachtige stadje Mindelo neemt Etienne Rebecca mee naar één van zijn vaste adresjes.

 

Stephan en Evelien zetten voet aan grond in Montreal, de op één na grootste stad van Canada. Na een drukke en intense week met niet drie maar vier dames, kunnen de twee mekaar nu in alle rust echt leren kennen. Geeft Stephan zich eindelijk bloot? In Bulgarije voelde Rani al lichte kriebels voor Victor. Het jonge duo verblijft in een mondain golf- en beach resort. Benieuwd of Victor een hole-in-one zal scoren.

Remco en Marianne waren al aan het rondtrippen en genieten nog steeds van de Finse natuur in Torassieppi. De twee delen een liefde voor het actieve buitenleven en proberen nu te ontdekken of ze ook naast hun hobby’s mekaars ideale match zijn.

Opgelet: de ontknoping van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ wordt uitgezonden op donderdag 28 november.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in