‘Boer zkt Vrouw’ nog steeds populair

© VTM

Na vier jaar lang is Boer zkt Vrouw terug van weggeweest met een gloednieuwe editie: ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. Eerder dit jaar leerden we de vijf boeren kennen tijdens een aflevering dat gelijkliep met het populaire programma ‘De Mol’. Toch keken heel wat vrouwen naar die eerste aflevering en schreven ze een recordaantal brieven. 

Spoileralert: als je de aflevering nog niet gezien hebt, lees dit artikel dan niet.

©VTM

Vergezeld door Ann Lemmens gaat Dina Tersago na vier jaar opnieuw opzoek naar liefde voor vijf boeren. Deze keer zijn die boeren verspreid over heel de wereld. Vrouwen over heel Vlaanderen hadden een viertal maanden de tijd om zich in te schrijven. Met meer dan 1500 brieven bereikt het programma een recordaantal inschrijvingen. Na de dubbele aflevering van gisteren met 615.000 kijkers blijkt dat het programma nog steeds populair is en de meeste kijkers bereikt tijdens primetime.

Cowboy Jan

Zoals verwacht kreeg Cowboy Jan de meeste brieven, namelijk 789. Jammer genoeg mocht hij er maar tien uitnodigen voor de speeddate. Samen met twee vrienden ging hij de helse taak aan om al die brieven te lezen, zoals hij zelf zei: “Maar je wilt gewoon voor iedereen de tijd nemen om die brieven aandachtig te lezen, want die hebben voor u de tijd genomen om een brief te schrijven”. En dat deed hij, in tegenstelling tot de anderen had Jan een kort nachtje en moest hij de ochtend erna nog zijn keuze maken.

Liefde op het eerste gezicht

Boer Jeroen maakte dan weer iets mee waarvan hij dacht dat hij het nooit zou meemaken. Bij het zien van kandidate Severien kreeg hij meteen klamme handjes en begon zijn hart sneller te slaan.

Nonkel Manu

De 53-jarige boer Manu uit Zuid-Afrika slaat ook heel wat van de Vlaamse rijpere singles aan met zijn 448 brieven. Voor hem was het ook een moeilijke taak om er tien vrouwen uit te kiezen, maar met de hulp van zijn twee zussen lukt het hem dan toch. Van de ene moeten de naaktfoto’s weg, van de andere mag boer Manu er toch even naar kijken.

Speeddaten

Ook boer Bjorn uit Canada en Jitse uit Noorwegen slaagden er in om tien meisjes te kiezen. Volgende week zullen we de speeddates met de uitverkorene te zien krijgen. Daaruit moet elke boer dan drie vrouwen, in tegenstelling tot vijf vrouwen tijdens de vorige seizoenen, uitkiezen die hij mag meenemen naar zijn boerderij. Volgens de preview van volgende week zal dat geen makkelijke taak zijn.

Kan je niet wachten tot volgende week? VTM post extra beeldmateriaal op hun website. ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’, iedere maandag, 20.35 op VTM.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in