More

  Bobbejaanland Halloween 2021 erger dan ooit: twee nieuwe spookhuizen

  © Bobbejaanland

  Bobbejaanland Halloween 2021 erger dan ooit: twee nieuwe spookhuizen

  -

  Het wordt griezelen geblazen in Bobbejaanland. Het park trapt vandaag zijn Halloween-periode af. Zo zijn er twee nieuwe spookhuizen, wat het totaal op vijf spookhuizen brengt.

  De Halloween-gekte is losgebarsten in Bobbejaanland! Het attractiepark pakt dit jaar uit met vijf spookhuizen, vijf scarezones en vijf nocturnes. Zo staan er dit jaar twee nieuwe spookhuizen in het park: Texas Butcher en CORP. Verder vind je er ook Bazaar Bizarre, een spookhuis waar creepy clowns je opwachten. Spookhuizen Yummy en Sonar zijn ook opnieuw van de partij.

  “Met CORP. voegt Bobbejaanland een unieke beleving toe aan het indrukwekkende rijtje spookhuizen”, vertelt Peggy Verelst, commercieel directeur. “Het is een interactief schouwspel dat ongeveer 10 minuten duurt. Er werken 20 acteurs mee aan het spannende spektakel. De setting is eveneens heel bijzonder geworden. Van een krappe kooi tot grootse veilingzaal!”

  © Bobbejaanland

  Vijf nocturnes en vuurwerk

  Het park organiseert dit jaar vijf noctures. Dan blijft Bobbejaanland tot 21 uur open. Er is dan een uitgebreide animatie en een extra voorstelling van Bansoeli Beats. Op 30 en 31 oktober is er bovendien een halloweenvuurwerk. Tijdens elke nocturne organiseert Bobbejaanland ook een Epic Party, dat is een groots feest met verschillende top-dj’s.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer