More

  ‘Blind Getrouwd’ jubileum 2021 vanavond te zien op VTM

  © VTM

  ‘Blind Getrouwd’ jubileum 2021 vanavond te zien op VTM

  -

  Vanavond viert VTM zes seizoenen Blind Getrouwd. Alle koppels werden uitgenodigd voor een groots jubileumfeest. Dit mag je verwachten.

  De koppels uit de voorbije 6 seizoenen van Blind Getrouwd keren vanavond terug in De Jubilee op VTM. Zo komen we op de grote reünie te weten hoe het nu met hen gaat. Wie is getrouwd, verloofd, verliefd of single? En zijn er Blind Getrouwd-kindjes op weg?

  In het programma zullen de koppels openhartig terugblikken op het programma. Maar liefst 70 namen staan er op de gastenlijst. Want hoe gaat het nog met Stijn en Nuria of Evelien en Nicolas? Is alles nog koek en ei tussen toertelduifjes Candice en Marijn? En wie zijn de nieuwe partners van Tati en Laura?

  Advertentie


  © VTM

  Ook de experts tekenen vanavond present. Zo zien ze Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen. “Het is heel fijn om te zien dat al die mensen goed terecht gekomen zijn”, aldus Wim Slabbinck. “Het is niet altijd evident geweest, maar je ziet dat ze allemaal op hun eigen manier aan de toekomst gebouwd hebben.”

  Dat Blind Getrouwd goed is voor een paar bolle buikjes zien we vanavond bij Evelien en Nicolas. Maar ook Lenny en Mathias kijken, met hun nieuwe partners, uit naar babygeluk. Net zoals Veerle en Nick, die hun zwangerschap deze week aankondigden. “Ik ben heel dankbaar dat we dit mogen meemaken, want het is niet zo evident”, vertellen ze in de aflevering. “Met wat we in het verleden hebben meegemaakt is het nog gevoelig en ben ik niet gerust dat het allemaal wel goed zal gaan. We proberen het positief te bekijken, stap voor stap. Tot nu toe loopt elke stap goed en mogen we blij zijn.

  Nieuw seizoen

  VTM zoekt bovendien nog steeds naar kandidaten voor een nieuw seizoen. Wat de vereisten zijn en hoe je jezelf inschrijft, lees je hier.

  Blind Getrouwd, de Jubilee: nu maandag 25 oktober om 20u35 bij VTM

  © VTM
  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer