VTM opent met ‘Blind Getrouwd’ de aanval op één: vanaf nu op zondagavond

© VTM

© VTM

De kogel is door de kerk: het vijfde seizoen van Blind Getrouwd gaat van start op zondag 16 februari 2020 om 19.55. Daarmee gaat VTM de concurrentie aan met één, die klassiek gezien koning is van de zondagavond.

‘Blind Getrouwd’ zegt de maandagavond vaarwel. De populaire reeks zal vanaf nu te zien zijn op zondagavond, waardoor het de aanval zal openen op Jeroen Meus zijn ‘Twee tot de zesde macht’. ‘Blind Getrouwd’ belooft heel wat vernieuwingen die zorgen voor een nieuwe wind in de populaire reeks.

Voor het eerst wordt Blind Getrouwd uitgezonden op zondagavond.

 1. Een primeur in de Vlaamse versie: voor het eerst wordt een homokoppel gematcht.
 2. Er is een nieuw expertenteam bestaande uit Lotte Vanwezemael, Sarah Hertens, Filip Geelen, Wim Slabbinck en Gert Martin Hald.
 3. Het Blind Getrouwd-avontuur duurt voor het eerst zeven ipv vijf weken. De koppels gaan een halve week langer op huwelijksreis en wonen anderhalve week langer samen.
 4. De eerste twee dagen na het huwelijk brengen ze door in een B&B in eigen land in plaats van meteen op huwelijksreis te vertrekken. Zo kunnen ze fris aan hun – romantische? – vakantie beginnen.
 5. De huwelijksreizen: de koppels gaan niet alleen enkele dagen langer op huwelijksreis, maar ook verder én exotischer: Kenia, Bali, Thailand en Mexico vormen het prachtige decor van de eerste week samen. Elke bestemming werd gekozen vanuit de persoonlijkheid van elk koppel. Sommige duo’s genieten van een rustige strandvakantie, andere van een avontuurlijke rondreis of safari.
 6. Voor het eerst krijgen alle koppels mekaar al tijdens de opnames te zien. Halverwege het experiment gaan ze een dag op ‘bootcamp’, waar ze samen met de experten aan de slag gaan met opdrachten.
Volg voor meer

1 REACTIE

 1. That is reаlly interesting, You’re an excessіvely skilled
  blogger. I have jоined yoսr feed and sit uр for
  in quest of more of your wonderful pⲟst. AdԀitionallү, I have shared your
  website in my ѕocial networks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in