More

  © Play4

  Blind Gekocht: wat vinden Caroline & Filip en Aisha & Robin van hun nieuwe woning?

  Gerelateerde artikels

  -

  De spanning stijgt donderdag in Blind Gekocht. Zal het team Caroline en Filip tevreden kunnen stellen? En ruilen ze de garage van Aisha en Robin in voor extra leefruimte?

  Afgelopen week zagen we in Blind Gekocht hoe paniek het miljonairskoppel Caroline en Filip overviel. Niet alleen was Caroline panisch over de nabijheid van haar buren, maar ook het huis en vooral de slaapkamers leken niet aan haar verwachtingen te voldoen. Gelukkig beschikken Béa en Bart over nog heel wat budget om te verbouwen. Caroline en Filip hebben namelijk 1 miljoen euro klaar staan. Het koppel leek in de vorige aflevering bijgedraaid te zijn eens ze de verbouwingen zagen, maar wanneer ze de gevraagde studio van zoon Thomas niet vinden, slaat de paniek opnieuw toe.

  Oldtimer

  Aisha en Robin zagen afgelopen week hun woning met garage en tuin in de regio van Gent. Met een beperkt budget van 350.000 euro moeten Béa en Kelly slim omspringen met het geld. Al hebben ze voor de renovatie van de keuken een creatieve oplossing. “De aanbouw van de keuken heeft een puntdak en we gaan dat van binnenuit accentueren.” Wat vinden Aisha en Robin van deze aanpassingen? En past Robin zijn oldtimer in de garage?

  Nieuw koppel

  In de aflevering van donderdag leren we ook een nieuw koppel kennen. Celine en Florian zijn beiden gek op volleybal en zoeken een woning in het Leuvense met een maximaal budget van 380.000 euro. Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan…

  Blind Gekocht, donderdag om 20u40 op Play4

  Lees ook: Stijn Baert (UGENT) over nieuw programma ‘Blind gesprongen’

  BronPlay4
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie