More

  © Marie Wynants

  Blanche stelt maandag haar album via livestream voor vanuit het Magritte Museum

  -

  Binnenkort staat Blanche in AB, maar je kan haar volgende maandag ook aan het werk zien op een livestream live vanuit het Magritte Museum.

  LEES OOK: Interview Blanche: “Ik heb de laatste maanden enorme vooruitgang geboekt!”

  Enkele maanden geleden bracht Blanche haar debuut ‘Empire’ uit, toen nog in volle lockdown. Enkele maanden later staat ze te popelen om het album live voor te stellen. Dat doet ze binnenkort in AB (uitverkocht), maar je kan haar ook op maandag 31 augustus via livestream bewonderen live vanuit het Magritte Museum. 

  Magritte 

  Blanche legt uit waarom ze voor het Magritte Museum koos: “Het Magritte Museum fascineert me sinds het begin en ik ben gestopt te tellen hoe vaak ik er kom. Voor de visuele stijl van mijn plaat werd ik heel geïnspireerd door het werk van de Amerikaanse schilderes Gertrude Abercrombie, die zelf ook sterk werd beïnvloed door René Magritte. En vandaag daar optreden, mijn liedjes zingen, tussen die buitengewone schilderijen, in het midden van dat speciale universum, geeft me het gevoel een cirkel te sluiten en vooral een droom te laten uitkomen.”

  Bekijk het concert via deze link.

  BronPB
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie