Black Friday: alles op een rijtje

Black Friday, de dag na Thanksgiving is aangebroken. In de States traditioneel een dag waar met ferme kortingen wordt gezwaaid en sinds enige tijd is het koopjesfeest ook naar ons land overgewaaid. Lees hier alles wat je moet weten over Black Friday. 

In de Verenigde Staten is Black Friday traditioneel het startschot voor de kerstaankopen. Alle grote winkelketens bieden immense kortingen aan. Met Black Friday hebben we er een soort van derde koopjeserbij erbij, die weliswaar maar héél kort duurt.

Mode meeste korting

De meeste Europese webshops bieden kortingen aan op geselecteerde items, maar er zijn er ook dat op de gehele collectie kortingen aanbieden. Asos (HELLO20) bijvoorbeeld geeft 20% korting, of Adidas 30% (code BF18), ook Superdry geeft 20% korting op de gehele collectie (code BLACK20).

Elektronica eerst googelen

Op elektronica vind je meestal niet op de gehele collectie korting, al bieden sommige winkels toch flinke deals aan. Ondere andere Mediamarkt, Coolblue en Bol.com bieden op geselecteerde items flinke kortingen, het is wel steeds aan te raden om de producten eerst even te googelen zodat je zeker weet dat je het aan de laagste prijs aankoopt.

Volg voor meer

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in