More

  Binnenkort op VTM: absurditeit op de schoolbanken met ‘De Luizenmoeder’

  Advertentie

  -

  Vanaf woensdag 9 januari, kan je op VTM het reilen en zeilen van basisschool De Akker volgen. Het humoristische programma is een remake van de populaire Nederlandse versie. Onder andere Lynn Van Royen en Tom Audenaert zijn in de reeks te zien. 

  ‘De Luizenmoeder’ toont ons hoe het er aan toe gaat in lagere school De Akker. De comedy-reeks, die zijn oorsprong in Nederland heeft, draait rond Kinderpsychologe Hannah (Lynn Van Royen) die haar dochter Fleur afzet op de Akker. Spannend, want het is de eerste dag in een nieuwe school.

  Terwijl Fleur zich makkelijk aanpast en vriendjes maakt, wordt Hannah geconfronteerd met huisreglementen waarvan ze het bestaan niet af weet, een zingende en niet zo flexibele juf, nieuwgierige en bemoeizuchtige andere ouders, en de vraag om ouderparticipatie.

  © VTM

  Hoge herkenbaarheid

  De reeks zal een hoge herkenbaarheid aan de dag leggen, iedereen die op de schoolbanken heeft gezeten zal zich herkennen in de serie. Het doen en laten van de ouders, het schoolpersoneel en de kinderen in ‘De Luizenmoeder’ toont op een vaak hilarische, satirische en soms pijnlijke manier hoe grote thema’s en kleinmenselijkheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De reeks barst van de herkenbaarheid.

  In ‘De Luizenmoeder’ is de school als een spiegel van de wereld: met eigen speelplaatsafspraken, verkeers- en verjaardagsfeestjesregels, hiërarchieën, hangouders, tienminutengesprekken en natuurlijk… luizenmoeders.

  ‘De Luizenmoeder’, vanaf woensdag 9 januari om 20u35 bij VTM.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer