More

  Binnenkort op Play4: Danswedstrijd met kids ‘Come Dance With Me’

  © Play4

  Binnenkort op Play4: Danswedstrijd met kids ‘Come Dance With Me’

  -

  Op Play4 start binnenkort het gloednieuwe Come Dance With Me. In het programma dagen 11 kinderen hun ouders uit om deel te nemen aan een danscompetitie.

  Dansprogramma’s zijn populairder dan ooit. Nadat VTM de stekker uit So You Think You Can Dance trok, sprong Play4 in het gat met de wederopleving van Sterren op de Dansvloer, oftewel Dancing With The Stars. Dat het programma bij de kijker in de smaak valt, bewijzen de goede kijkcijfers. Voor Play4 zijn die zelfs goed genoeg om een nieuw format naar Vlaanderen te halen: maak kennis met Come Dance With Me.

  Bekende jury

  In het nieuwe programma zitten geen bekende Vlamingen, maar wel 11 kinderen die hun moeder of vader uitdagen om, samen met hun, deel te nemen aan de danswedstrijd. Het duo dat het programma wint, gaat naar huis met de titel en een geldprijs van 25.000 euro. Het programma wordt gepresenteerd door Gers Pardoel en Julie Vermeire. De jury bestaat uit drie J’s: James Cookje, Jeny Bonsenge en Jan Kooijman. Zij zullen elke week beslissen welk dansduo het programma moet verlaten.

  Het programma is binnenkort te zien op Play4.

  Dit zijn de eerste beelden

  BronPlay4
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer