More

  Binnenkort nieuw decor te zien in ‘Familie’: Studentenhuis van bekende uitbater te zien in VTM-soap

  © VTM

  Binnenkort nieuw decor te zien in ‘Familie’: Studentenhuis van bekende uitbater te zien in VTM-soap

  -

  Familie pakt vanaf eind mei uit met een nieuw decor. De nieuwe set is het een na grootste decor in de Familie-studio in Lint.

  De kijkers van Familie moeten afscheid nemen van een vertrouwd decor. Het huis van Hanne, Quinten, Louise, Kato en Jelle verdwijnt weldra uit de soap. De vertrouwde set van de friends is al jaren te zien in de reeks en zal plaatsmaken voor twee splinternieuwe decors. Hanne en Quinten trekken zich terug op een eigen appartement. Dat krijgen we al op maandag 9 mei te zien in Familie.

  Ook de studenten krijgen een eigen stekje. Zo trekken Louise, Kato en Jelle naar een studentenhuis. Dat zal vanaf maandag 23 mei te zien zijn. De set werd deze week officieel ingehuldigd in de AED Studio’s in Lint. Aan het immense decor werd er 18 werkdagen gebouwd. Het decor is 240 m² groot en telt een keuken, eetkamer, speelzone, wasruimte, studeerplekjes, gangen en twee volwaardige studentenkamers. Het decor is het tweede grootste decor in de Familie-studio, na de set van bedrijf Wolff & Bos.

  Het is van 2011 geleden dat er nog een studentendecor te zien was in Familie. “In 2007 vormde de studentenkamers van Pierrot en Leen Van den Bossche en Evy Hermans één van de decors. Vier jaar later verdween de set en was het wachten op de volgende generatie studenten die toen nog prille tieners waren”, legt Wim Feyaerts van Familie uit. “Tijd om onze tieners van toen, ondertussen 18 en 19 jaar, terug te roepen. Louise kwam samen met haar boezemvriendin Kato terug van wereldreis en Jelle verliet het ouderlijk huis in Dubai. Hun verhaallijnen zullen de komende tijd verder uitgebouwd worden in het nieuwe decor, dat hedendaags, herkenbaar en authentiek is. Een arena waar we bijzonder trots op zijn.”

  Opvallend: voor het nieuwe decor werkt VTM samen met de bekende studentenhuis uitbater XIOR. In het verleden waren in soaps al vaker sponsors te zien zoals frisdrankmerken of elektronicafabrikanten. Voor Familie is het de eerste keer dat ook een decor geadverteerd wordt.

  Bekijk het nieuwe decor

  © VTM
  © VTM
  © VTM
  © VTM
  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer