More

  Billie Eilish geeft op 24 oktober een concert via livestream (al zijn de tickets wel prijzig)

  -

  Billie Eilish stond deze zomer niet in het Sportpaleis, maar haar fans hoeven niet te treuren. De Amerikaanse popster organiseert op 24 oktober een concert dat te volgen is via livestream.

  “Miss doing shows so muuuuuch”, schreef Eilish gisteren op Instagram. Het is al van 2019 geleden dat je Billie Eilish in ons land aan het werk kon zien, dat was op Pukkelpop 2019. Dit voorjaar en deze zomer had de Amerikaanse tal van shows moeten spelen met haar ‘Where Do We Go?’-tour. Ook ons land en Nederland stonden op het programma, maar beide shows konden door de pandemie niet doorgaan.

  Flink prijskaartje

  Al kunnen fans vanaf vandaag uitkijken naar de nacht van 24 oktober op 25 oktober, want dan speelt de Amerikaanse een concert via livestream. Om middernacht zal ze via het internet te zien zijn, maar daar is ook een flink prijskaartje aan gekoppeld.

  Een ticket voor de show kost 30 USD (omgerekend zo’n 25 à 26 euro), maar je krijgt ook toegang tot exclusieve merchandise en een on-demand opname van de show (weliswaar slechts voor 24 uur). Ga jij kijken? 

  Tickets voor de show kan je via deze link bestellen.

   
   
   
   
   
  Dit bericht bekijken op Instagram
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  miss doing shows so muuuuuch😭 soo I’m doing a livestream october 24th and i can’t wait to be performing agaaaain. get your tickets now!

  Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish) op

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie