More

  ‘Big Brother’ keert ook in 2022 terug met nieuw seizoen: inschrijvingen zopas geopend

  © Play4

  ‘Big Brother’ keert ook in 2022 terug met nieuw seizoen: inschrijvingen zopas geopend

  -

  Begin dit jaar vierde Big Brother zijn terugkeer met een nieuw seizoen. Play4 en RTL5 hebben besloten om ook in 2022 een nieuwe reeks te maken. Ze hebben zopas de inschrijvingen geopend. 

  Het was geen succes zoals in de begindagen van de reeks, maar gemiddeld bereikte Big Brother dit jaar toch 378.000 lineaire kijkers. Online werd daar nog een grote schep bovenop gedaan, met maar liefst 10 miljoen views op GoPlay.be. Het legendarische format is inmiddels uitgezonden in 66 landen en wordt wereldwijd nog altijd omarmd door miljoenen kijkers. In andere Europese landen is Big Brother met een geslaagde revival bezig. Dit jaar werd de reeks gewonnen door Jill. Zij verliet het huis na 100 dagen met maar liefst 70.405,50 euro.

  Inschrijvingen geopend

  Ook in 2022 zullen Play4 en RTL5 de handen in elkaar slaan om een nieuw seizoen te maken. Ze zijn daarom op zoek naar nieuwe kandidaten. Ben je sterk, slim en een tactisch meesterbrein? Kan je leven zonder privacy? Heb je geen angst van de 115 camera’s? Surf dan naar bigbrother-2022.com en daag Big Brother uit!

  BronPlay4
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie