More

  Bewogen Oscars 2022 met Will Smith kijken? Zap woensdag naar Play6

  © Play6

  Bewogen Oscars 2022 met Will Smith kijken? Zap woensdag naar Play6

  -

  Het waren op z’n minst bewogen Oscars dit jaar. de prestigieuze filmprijzen liepen helemaal uit de hand nadat acteur Will Smith een klap gaf een presentator Chris Rock. Je kan de Oscars deze week herbekijken op Play6.

  Play6 heeft de rechten gekocht voor de Oscars 2022. Daardoor zal de zender de awardshow deze woensdag uitzenden. De 94ste Academy Awards werden zondag uitgereikt in het Dolby Theater in Hollywood. Winnaar was de film CODA. De prent sleepte onder meer de award voor ‘beste film’ in de wacht. Het is de eerste film van een streamingdienst die de prestigieuze prijs wint. CODA is te bekijken via Apple TV+.

  Will Smith kwaad

  Al werd de awardshow helemaal overschaduwd door een uit de hand gelopen discussie tussen Chris Rock en Will Smith. Nadat presentator Chris Rock een grap maakte over zijn vrouw Jada, sloegen de stoppen bij Will door. Hij verkocht de presentator een mep op het podium.

  Wat mag je nog verwachten? Dat is een kippenvelmoment tijdens de speech van dove acteur Troy Kotsur en een optreden van Billie Eilish. Je kan het woensdag allemaal herbekijken om 20u35 op Play6.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer