More

  Beste Black Friday 2021 deals met draadloze oordopjes en hoofdtelefoons

  Beste Black Friday 2021 deals met draadloze oordopjes en hoofdtelefoons

  -

  Je las het overal al: morgen is het Black Friday. Een topdag om een goede deal te slaan. Wij gingen op zoek naar de beste Black Friday-deal in de categorie draadloze hoofdtelefoons en oordopjes.

  JBL T225TWS Draadloze Oordopjes Zwart (59 euro)

  Bol.com

  Deze stijlvolle oordopjes kan je draadloos met je telefoon verbinden. Ze hebben een uitstekende batterijduur van 25 uur, waardoor je enkele dagen zonder opladen kan. Ook een microfoon is ingebouwd en de geluidskwaliteit is meer dan degelijk. Voor 59 euro is dit een topdeal. De afgelopen maanden stonden deze oordopjes vaak te koop aan meer dan 80 euro.

  Koop via Bol.com (aff.)

  Panasonic RZ-S300WE-K (43,99 euro)

  Amazon.de

  Deze oordopjes kosten net iets minder, maar ook de Panasonic RZ-S300WE-K biedt een goede geluidskwaliteit aan en beschikt zelfs over een nét iets betere batterijduur dan de JBL-oordopjes. Zo kan je – samen met de oplaadcase – tot 26 uur muziek luisteren via deze oordopjes. Deze prijs is een topdeal. De afgelopen maanden zat de prijs vaak rond de 90 euro.

  Koop via Amazon.de (aff.)

  Marshall Major IV (84,95 euro)

  Bol.com

  De Major IV, de iconische hoofdtelefoon van Marshall beschikt over een excellent geluid, zoals je van Marshall kan verwachten, maar vooral de indrukwekkende batterijduur van 80 uur trekt de aandacht. Bovendien moet je niet knoeien met oplaadsnoeren, want deze koptelefoon kan draadloos opladen. De afgelopen maanden betaalde je ongeveer 10 euro meer voor deze hoofdtelefoon. Dit is een goede deal.

  Koop via Bol.com (aff.)

  Sony WH-1000XM3 (169 euro)

  Sony

  Deze hoofdtelefoon van Sony staat bekend als een kanjer als het gaat om de geluidkwaliteit en noice cancelling. Hij werd zelfs meermaals bekroond! Je zal het nog nooit zo stil ervaren hebben op drukke plekken. De Sony WH-1000XM3 kan achtergrondgeluiden, zoals een luide bus of het vliegtuig, zo doen verdwijnen. Deze hoofdtelefoon is de vorige generatie van de tophoofdtelefoon van Sony, maar staat nog steeds z’n mannetje. De batterijduur is sterk, zo kan je 30 uur zonder opladen en kan je snelladen via USB-C. Na ongeveer 10 minuten heb je al voldoende batterij voor 5 uur muziek. De afgelopen weken betaalde je minstens 30 euro meer.

  Koop via Coolblue (aff.)

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer