Best Kept Secret lost eerste twee headliners: The National & Massive Attack, tickets vanaf dinsdag

© Best Kept Secret

© Best Kept Secret

Het Nederlandse festival Best Kept Secret maakte vandaag zijn eerste twee headliners bekend. Zo sluiten de Britse triphoppioniers van Massive Attack het hoofdpodium op zondag 14 juni af. Vrijdag 12 juni viert de Amerikaanse band The National een exclusief jubileum van het meest succesvolle album ‘High Violet’, dat in mei 2020 tien jaar bestaat. De ticketverkoop start dinsdag

De eerste namen zijn bekend. Massive Attack en The National zullen volgende festivalzomer aantreden op Best Kept Secret. Het festival wist vorig jaar uit te pakken met o.a. Bon Iver, Christina and the Queens, Kraftwerk en Interpol. Massive Attack zal op zondag 14 juni het hoofdpodium afsluiten en beloven een audiovisueel spektakel mee te brengen.

The National bracht tien jaar geleden hun meest succesvolle album ‘High Violet’ uit. er gelegenheid van dit jubileum komt de band rondom Matt Berninger en de gebroeders Dessner en Devendorf op vrijdag 12 juni naar Best Kept Secret voor een zeer bijzondere headlineshow. Songs als ‘Terrible Love’, ‘Sorrow’, ‘Bloodbuzz Ohio’, ‘England’ staan centraal in een set die bovendien gastoptredens zal kennen. The National was vorige zomer ook al op Pukkelpop te zien.

Best Kept Secret 2020 

Best Kept Secret vindt op 12, 13 en 14 juni voor de achtste keer plaats in Beekse Bergen, nabij Hilvarenbeek. De komende maanden zal de rest van het programma voor Best Kept Secret 2020 worden onthuld. Onder leiding van de nieuwe festivaldirecteur Maurits Westerik, die direct na de afgelopen editie in dienst trad, wordt er hard gewerkt aan vernieuwing van het festival. Zo is Best Kept Secret in samenwerking met zijn partners bezig met een filmprogramma en keren vertrouwde area’s dit jaar op een andere manier terug. De komende maanden volgt meer nieuws over deze stappen.

Best Kept Secret gaat volgend jaar van 12 tot 14 juni door in Hilvarenberg. Tickets & Info: bestkeptsecret.nl

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in