More

  © Johannes Vande Voorde.

  Bert Gabriëls organiseert eindejaarsconference ditmaal digitaal: “Een internetverbinding én lachspieren is het enige wat je moet hebben”

  -

  Dit jaar kan je niet fysiek naar een eindejaarsconference, maar gelukkig kan je die van comedian Bert Gabriëls digitaal meepikken. Dat kan op vrijdag 18 december via een livestream.

  Lachen met het voorbije jaar vanuit je luie zetel, alleen of met het ganse gezin. Dat kan op vrijdag 18 december, want dan kan je kijken naar de livestream van de 2de ‘#Eindejaarsconference’ van stand-up comedian Bert Gabriëls. De man organiseert vanuit Schelle een anderhalf uur durende live studioversie en blikt terug op de actualiteit van het voorbije jaar. 

  Veel meer dan corona

  “Voor mij wordt het iets heel speciaal”, benadrukt Bert. “We gaan live, zonder publiek, dus ik heb geen idee hoe de mensen thuis gaan reageren. In de zomer heb ik nog een aantal voorstellingen afgewerkt voor een beperkt publiek met mondmaskers. Aan de bewegingen van de hoofden kon ik toen nog opmaken of een grap werkte of niet (lacht), maar dat hebben we straks niet als we spelen. Een uitdaging, maar wel een heel plezante. Samen met fact-checker Jeroen Verdick en troubadour Johnny Trash breng ik een nieuwsoverzicht van het voorbije jaar dat veel meer is dan corona.”

  Zo passeren ook sport, politiek en entertainment de revue. “De regeringsvorming en de corona-maatregelen, de virologen, prinses Delphine, Wout Van Aert, de wolven, Sandra Kim, lockdown-feestjes, protesten en rellen, alles is voer voor een goeie grap. Het wordt echt iets amusant. Dit keer moeten de mensen zich niet verplaatsen en zijn de tickets ook niet beperkt. Je kan het allemaal live meemaken vanuit je zetel of waar je ook bent. Een internetverbinding én lachspieren is het enige wat je moet hebben”, vertelt Bert.

  ‘#Eindejaarsconference’ van Bert Gabriëls op vrijdag 18 december om 20u00. Tickets kosten 6 euro.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie