More

  19-jarige pianist Benjamin Ceyssens wint ‘Belgium’s Got Talent’ 2019

  Advertentie

  -

  Vanavond speelde zich in de AED Studio’s in Lint de finale af van ‘Belgium’s Got Talent’ 2019. Twaalf schitterende acts gaven het beste van zichzelf in een sterke liveshow. De 19-jarige pianist Benjamin Ceyssens won het zesde seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’ en nam 50.000 euro mee naar huis. 

  12 topacts veroverden de afgelopen weken een plekje in de grote finale van ‘Belgium’s Got Talent’. Turnclub Athena, Vilja Duo, Lieselotte Diels, C-FAM, Steven Delaere en Benjamin Ceyssens kregen de stem van de jury. Ella Kasumovic, BAR-CODE, ELEMCO, Camille Beniest, Studio Adagio en The Movement Theory werden door de kijkers naar de finale gestuurd.

  Zelf gecomponeerd nummer

  Benjamin Ceyssens bracht in de finale een zelf gecomponeerd nummer op beelden van ‘Frozen’. De 19-jarige Genkenaar kreeg het meeste stemmen van de kijker en volgde Tascha & Ian op als kersvers winnaar van ‘Belgium’s Got Talent’. Met lege handen gaat hij niet naar huis, maar wel met 50.000 euro, daarmee wilt de man naar de States trekken om een opleiding filmmuziek te volgen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer