More

  © Netflix

  Ben Platt concert op Netflix: genieten vanuit je kot (★★★★★)

  -

  Tijdens deze vreemde quarantaine periode, is het niet mogelijk om naar concerten te gaan en van live muziek te genieten. Er zijn gelukkig heel veel manieren om toch de concertervaring te beleven vanuit je eigen ‘kot’. Ook op Netflix vind je sinds 20 mei 2020 ‘Ben Platt Live from Radio City Music Hall’ om je concerthonger te stillen.

  Ben Platt staat bekend als een artiest met een ‘engelenstem’, en ook live, gedurende de volle 85 minuten, krijgt het publiek die wonderbaarlijke stem te horen. Hij is een van de weinige artiesten die live even goed zingt als in de studio. Misschien zelfs wel nog beter live, want zo krijg je de kans om de emoties die hij in de woorden stopt veel beter te voelen.

  Ook acteur

  Het is namelijk duidelijk dat Ben niet alleen een zanger is, maar ook een acteur. De manier waarop hij via zijn gezichtsuitdrukkingen en bewegingen zijn woorden kracht kan bijzetten terwijl hij zingt is ongeëvenaard. Daarnaast lijkt hij ook super comfortabel op het podium, alsof dit de plek is waar hij geboren is te staan. Hij breit de liedjes die hij speelt naadloos aan elkaar met persoonlijke anekdotes die soms emotioneel zijn, maar waar hij ook soms zijn grappige kant laat zien.

  © Netflix

  Doordat hij zich zo comfortabel voelt op het podium en hij persoonlijke anekdotes vertelt, voelt het ook veel intiemer dan het eigenlijk is. Radio City Music Hall is een enorme zaal met plaats voor 6000 mensen, maar toch voelt het alsof je in een zeer intieme kring naar zijn muziek en verhalen luistert.

  Hoewel er uiteraard niets beter is dan een concert in levenden lijve mee te maken, is dit een uitstekend alternatief. Ben Platt houdt gedurende de hele show je aandacht met zijn fenomenale stem, fantastische dansmoves, en intieme anekdotes.

  Check de trailer

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie
  Tijdens deze vreemde quarantaine periode, is het niet mogelijk om naar concerten te gaan en van live muziek te genieten. Er zijn gelukkig heel veel manieren om toch de concertervaring te beleven vanuit je eigen ‘kot’. Ook op Netflix vind je sinds 20 mei...Ben Platt concert op Netflix: genieten vanuit je kot (★★★★★)