More

  Belgium’s Got Talent 2021 op VTM: Nieuwe studio, nieuwe jury, vertrouwde recept

  © VTM

  Belgium’s Got Talent 2021 op VTM: Nieuwe studio, nieuwe jury, vertrouwde recept

  -

  Nu vrijdag start op VTM het nieuwe seizoen van Belgium’s Got Talent. De talentenjacht pakt uit met het vertrouwde recept, maar heeft een gloednieuwe jury opgetrommeld.

  Nu vrijdag 3 september kan je om 20u35 kijken naar het nieuwe seizoen van Belgium’s Got Talent. Voor het nieuwe seizoen trekt VTM ditmaal niet naar de Stadsschouwburg in Antwerpen, maar wel naar een van de grootste studio’s van ons land. Daar bouwden ze een gloednieuwe, maar vertrouwd ogende set.

  Nieuwe jury

  Naast een aangepast decor, duikt er dit jaar ook een nieuwe jury op. Zo verdwijnen Stan Van Samang, Dan Karaty en Niels Destadsbader uit de jury. Ancien An Lemmens wordt vergezeld door Bart Peeters, Davy Parmentier en Ruth Beeckmans.

  Wat niet aangepast wordt, is dat iedere act minstens drie ‘ja’s’ nodig heeft om door te gaan naar de shows. Net zoals in het vorige seizoen krijgt de kijker één Golden Buzzer per auditieaflevering. Ook de vier juryleden en presentatoren Koen Wauters en Laura Tesoro beschikken elk over een Golden Buzzer. De winnaar van het programma gaat naar huis met 50.000 euro.

  Vrijdag bijt de 11-jarige Lotte de spits af met haar basgitaar. Er is ook ruimte voor dans, comedy en een emotioneel en persoonlijk verhaal over drugsmisbruik. An Lemmens schreeuwt het ook uit tijdens een angstaanjagende choreo.

  Check de preview

  Op deze datum start ‘K2 zoekt K3’

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer