More

  Belgisch talent O S K I brengt een mogelijke zomerhit met single ‘Falling’

  -

  Een tweetal weken geleden tekende de 17-jarige Oscar Santos, oftewel O S K I, zijn platencontract bij Sony en nu is hij er al met een eerste single onder het label. Falling is een schot in de roos.

  Oscar Santos, is de oudste zoon van Tine Embrechts, maar zal voortaan vooral bekendstaan om zijn muziek. Sinds 2019 brengt de jonge Antwerpenaar muziek uit onder zijn alter ego O S K I. Zijn eerder werk werd voornamelijk voorgestuwd door stevige beats en aanstekelijke hiphopteksten, maar sinds kort evolueert hij naar een meer poppy bestaan. Zo viel al te horen in zijn vorige single Boyfriend.

  Voor zijn eerste single onder Sony Music Belgium koos O S K I resoluut voor een dromerige zomerhit. Daarop bezingt hij de verschillende emoties die je voelt in de eerste fase van verliefdheid. Het aanstekelijke refrein, de 80’s synthpop klanken en de jazzy ondertoon gidsen hem de komende weken ongetwijfeld naar de kosmische radiogolven en misschien nog wel veel verder. Dat ook Sony gelooft in het talent van O S K I blijkt uit het feit dat niemand minder dan Miles Walker (U2, Beyoncé, Coldplay, Rihanna) de mix verzorgde. De song schreef en produceerde O S K I trouwens helemaal zelf. Val jij ook voor het talent van O S K I?

  Check de single

  Meer Must Discover?

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie