More

  Belgisch onderonsje op Paaspop 2022: Bazart, RHEA en blackwave.

  © Coen van Tartwijk

  Belgisch onderonsje op Paaspop 2022: Bazart, RHEA en blackwave.

  -

  Volgende maand gaat het driedaagse Nederlands festival Paaspop weer door. Naast heel wat Nederlandse artiesten, zijn er ook Belgen bij: onder andere Bazart, blackwave., RHEA en ook Alex Agnew komen langs.  

  Trap dit festivalseizoen vroeger dan ooit af, want in april kan je bij onze noorderburen terecht op Paaspop. Het Nederlandse festival is daarmee een van de eerste festivals in de Benelux. Het driedaagse festival zal plaatsvinden in het weekend van 15, 16 en 17 april en ontvangt zo’n 200 artiesten. Het is een mix van nieuwe opkomende talenten zoals de Nederlanders Meau en Antoon en gevestigde waarden zoals Anouk, Willie Wartaal en Kriss Kross Amsterdam.

  Internationaal: The Chainsmokers

  Ook voor de fans van internationale artiesten is er voor elk wat wils. De Britse poprockband Coach Party, Miles Kane en de Schotse band Franz Ferdinand passeren de revue. Ook goed nieuws voor wie tickets van The Chainsmokers heeft besteld. Die zien het optreden in Vorst Nationaal voor de tweede keer uitgesteld worden, ditmaal naar 17 november 2022. Wie niet zolang wilt wachten, kan het Amerikaanse dj-duo op zaterdag 16 april op Paaspop aan het werk zien.

  Er prijken enkele Belgen op de affiche. Zo komen onder meer Dikke, Bazart, blackwave., en RHEA langs. Bovendien zal Alex Agnew een try-out spelen, met die show trekt hij deze zomer naar het festivalterrein van Werchter.

  Wie tickets wil, moet snel zijn. Alle combitickets en dagtickets zijn uitverkocht. Enkel de vrijdagtickets zijn nog beschikbaar. Die dag kan je onder meer Anouk, Antoon, Joost en Miles Kane aan het werk zien.

  Meer info en tickets op www.paaspop.nl

  Lees ook: REVIEW | Joost Klein @Ancienne Belgique, AB: De meester entertainer bracht het laatste feestje van België (★★★★½)

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie