More

  België op z’n best: Maak kennis met Brusselse hiphopper LeBlanc (ft. Fresh Boogie) en zijn nieuwe single ‘A12’

  België op z’n best: Maak kennis met Brusselse hiphopper LeBlanc (ft. Fresh Boogie) en zijn nieuwe single ‘A12’

  -

  De Brusselse rapper Daan De Witte, aka Leblanc, bezorgt vandaag kraakverse hiphop. Samen met de Franstalige rapper Fresh Boogie bracht hij single ‘A12’ uit. 

  De 18-jarige Daan De Witte maakt al een tijdje muziek onder de naam LeBlanc. Afgelopen jaar dropte hij zijn eerste single, waarna er een heleboel nieuwe tracks volgden. De man wordt onder andere gevolgd door enkele grote namen in de hiphopwereld zoals Stikstof en Félé Flingue. 

  Nu is de man er met een nieuwe song. Het nieuwe ‘A12’ is een smooth staaltje rap, dat in je hoofd zal blijven hangen. Catchy en klaar voor de radio. Voor de track werkte LeBlanc samen met Fresh Boogie, een Franstalige rapper met Congolese roots. Ze leveren daardoor een track af waarin zowel in het Nederlands als in het Frans wordt in gezongen. De song is dan ook een echt voorbeeld van de diversiteit die Brussel kleurt. België op z’n best. Voor de clip gingen ze een samenwerking aan met Brusselse clipmaker Billy Arty, die ken je misschien van clips voor ICO en Caballero et JeanJass.

  Check ‘A12’ van LeBlanc ft. Fresh Boogie

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie