More

  Beleef Tomorrowland op een groot LED-scherm op Tour & Taxis

  Advertentie

  -

  Er is dit jaar geen Tomorrowland, maar wel een digitaal festival. Dat kan je nu ook op 25 juli op groot scherm beleven op Tour & Taxis in Brussel.

  Wat is de link tussen ’s werelds bekendste festival en het grootste scherm van Europa? Aangezien de 16e editie dit jaar niet fysiek kan plaatsvinden, is Tomorrowland digitaal te beleven bij Movie Drive. Iedereen die zin heeft in een feestje – vanuit de auto of ligzetel en op veilige afstand van elkaar – kan op 25 juli terecht op de site van Tour & Taxis om het digitale festival op een enorm scherm – 24 meter lang en 14 meter hoog – te beleven.

  Wegens de coronacrisis zijn alle zomerfestivals in België geannuleerd, en dat geldt dus ook voor Tomorrowland. De organisatoren hebben al hun motivatie en creativiteit gebundeld om de 16e editie van het festival helemaal virtueel te kunnen aanbieden. Dit technologisch en futuristisch hoogstandje sluit perfect aan bij de missie van Movie Drive en het festival zal dit jaar dan ook uitzonderlijk live te beleven zijn vanuit onze hoofdstad, vuurwerk, fire jets en andere special effects inbegrepen! 

  De organisatie neemt alle maatregelen om het evenement veilig te laten doorgaan. Het aantal bezoekers is dan ook beperkt. Alle informatie via Facebook. 

  BronPB
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer