More

  Bekende YouTuber Kastiop (22) overleden teruggevonden

  Advertentie

  -

  Het lichaam van bekende YouTuber Kastiop (22) is zaterdagmiddag teruggevonden in het Julianakanaal in het Nederlandse Stein. Kastiop was al een week vermist.

  Erg droevig nieuws. De 22-jarige Kacper Przybylski, beter bekend als Kastiop, is vanmiddag dood aangetroffen in een kanaal nabij het Nederlandse dorpje Stein, dat ligt op zo’n 10 km van Maastricht. Kacper is online bij jongeren in België en Nederland bekend als YouTuber om zijn gamevideo’s. Zijn overlijden gaat dan ook als een schokgolf door de online wereld. Hij was de laatste jaren erg actief met zijn video’s, tot enkele weken geleden. Zijn laatste video dateert van zo’n drie weken terug.

  De man werd afgelopen vrijdag voor het laatst gezien na het verlaten van het ouderlijk huis in Hasselt. Omdat de verdwijning van Kastiop als onrustwekkend werd beschouwd, verspreidde de politie afgelopen week een opsporingsbericht en dat kent nu een droevig einde. Vermoedelijk gaat het om een wanhoopsdaad. 

  Jongeren die na het overlijden van Kastiop met vragen zitten, kunnen terecht bij Awel voor een gesprek. Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer