More

  © San Holo

  ‘bb u ok?’ van San Holo is een simpel liedje met een gróte boodschap

  -

  San Holo is terug met nieuwe muziek. De Nederlandse producer staat bekend om het mixen van gitaren met emotionele en eerlijke teksten in zijn genre-buigende muziek en wordt algemeen erkend als een vernieuwer van elektronische muziek. Eerder deze week deelde hij de emotionele nieuwe single ‘bb u ok?’. Het is onze Must Discover.

  Moeten we hem nog voorstellen? De Nederlandse muzikant en producer San Holo – in het echte leven Sander van Dijck – vergaarde wereldwijd bekendheid met hitsingle ‘Light’. Zijn debuutalbum ‘album1’ leverde hem een wereldtournee op langs Noord-Amerika, Europa, Azië, Nieuw-Zeeland en Australië. Hij was de laatste jaren te zien op de grootste festivals zoals Coachella, Pinkpop, Lowlands en Lollapalooza. Deze zomer was hij ook te zien op de livestream van Tomorrowland.

  Mensen samenbrengen

  Begin dit jaar bracht San zijn ‘stay vibrant’-collectie uit. Daarmee bracht hij van maart tot mei 2020 elke week een nieuwe beat of demo uit. Hij wilt ermee mensen samenbrengen en mensen aanmoedigen om in contact te blijven met elkaar over hun gedachten en gevoelens, ook in deze gekke tijden.

  Met het nieuwe ‘bb u ok?’ houdt hij dezelfde filosofie aan. “‘bb u ok?’ is een vraag die je aan jezelf en de mensen om je heen kunt stellen”, vertelt Sander over de betekenis van zijn single. Het resultaat is een eenvoudige song, maar die vooral sterk staat door zijn grote boodschap. “Het leven is tegenwoordig zo snel, dat we vaak niet de tijd nemen om deze vraag oprecht te beantwoorden. Het is zo gemakkelijk om het contact met jezelf en de mensen van wie je houdt te verliezen. We hebben echte gesprekken en connecties nodig… Dus, neem vandaag nog contact op met iemand in je omgeving met een simpele vraag: ‘bb u ok?’.” 

  Check zeker ook het excellent ‘Honest’ uit, dat is een song die hij samen maakte met het Nieuw-Zeelandse pop-duo Broods.

  Beluister ‘bb u ok’ via jouw favoriete streamingdienst.

  Check ‘bb u ok?’ van San Holo

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie