Bazart tweemaal ‘intiem’ in Ancienne Belgique

Foto: © Frieke Janssens

© Frieke Janssens

De mannen van Bazart staan komend voorjaar tweemaal in de Ancienne Belgique. Na de Lotto Arena, Sportpaleizen en een eivolle The Barn op Rock Werchter gaan ze back to the roots: waar het allemaal begon, terug naar de Brusselse AB.

Met hun debuutplaat ‘Echo’ onder de arm, wist Bazart kleine en grote zalen in de Lage Landen te overtuigen van hun muzikale kunnen. Van de AB Club verhuisden ze naar de Grote Zaal, tot ze het Belgische muzikaal-hoogtepunt: het mythische, Antwerpse Sportpaleis wisten te vullen.

Vijf MIA’s

Ook critici konden hun succes niet meer ontkennen, ze wonnen in 2016 maar liefst vijf MIA’s: Hit van het jaarBeste NederlandstaligBeste doorbraakBeste pop en Beste groep. Na het succes van debuutplaat ‘Echo’ konden we het creatieve proces van opvolger ‘2’, via hun eigen documentaire ‘Het Begin Voorbij’ volgen. Nu keren Mathieu Terryn en zijn hofstoet terug naar waar het begon. Op zaterdag 20 en zondag 21 april keert Bazart terug naar de Ancienne Belgique, voor een ‘intiem concert’, toch naar Bazarts (Sportpaleis) normen.

Bazart, zaterdag 20 april en zondag 21 april in Ancienne Belgique, Brussel. Tickets & Info: abconcerts.be

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in