More

  Must Discover: Bazart is er met eerste single ‘Alles Of Niets’ van nieuwe album

  -

  Bazart zit niet stil. De heren brachten in 2018 hun tweede album uit. Vandaag zijn ze er met de eerste single van hun derde plaat. ‘Alles Of Niets’ is onze Must Discover.

  Debuut ‘Echo’, dat dateert van 2016, maakten ze hun eerste stappen in de Belgische en Nederlandse muziekindustrie. Hun tweede plaat, met de toepasselijk naam ‘2’, bevestigde dat ze meer zijn dan enkel megahit ‘Goud. De band rond Mathieu, Oliver en Simon stond ondertussen dan ook op ieder groot festival in ons land, deze zomer zouden ze opgetreden hebben op Werchter Boutique, al gaat dat vermoedelijk niet door.

  Met ‘Alles Of Niets’ brengen de heren de allereerste single van hun derde album. ‘Alles Of Niets’ is de tegenpool van ‘Maanlicht’. Een ballad, trager en intiemer dan wat we van Mathieu, Oliver en Simon gewend zijn. Het is een ode aan foute keuzes maken, een verhaal over balanceren op de rand. Over de onzekerheid van loslaten of juist toch door te gaan. Een nummer dat perfect de twijfel en onzekerheid van deze ongewone tijden reflecteert, maar vooral heerlijk Bazart-ish klinkt. Alvast een mooi proevertje van dat derde album.

  Videoclip met Kevin Janssens

  De videoclip vormt het vervolg op de clip van ‘Maanlicht’ waarin we werden ondergedompeld in het universum van Noël Loozen. De twee video’s vormen samen een tweeluik. ‘Maanlicht’ kondigde het einde van de campagne van ‘2’ aan terwijl ‘Alles Of Niets’ het begin is van iets nieuws. De hoofdrol in de clip is voor acteur, maar vooral goede vriend, Kevin Janssens. Zijn tegenspeelster in het verhaal is Sanne-Samina Hanssen.

  Op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Volg onze Must Discover afspeellijst op Spotify.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie