More

  Bazart heeft een nieuwe epische pophit uit met single ‘Anders’: derde album verschijnt op 3 juni

  Advertentie

  -

  Bijna drie jaar na de release van album 2 heeft Bazart een opvolger klaar. De releasedatum is bekend, een eerste arenashow ook. Een nieuw voorproefje krijgen we in de vorm van single Anders. Het is onze NXTPOP Must Discover.

  Het is al bijna zover. Op 3 juni zal Bazart zijn derde album Onderweg uitbrengen. Op 19 november zullen de heren hun nieuwe plaat voorstellen in de Lotto Arena. Het zal dan ongeveer drie jaar geleden zijn dat de band, in het grote broertje, Het Sportpaleis stond. “We hebben het live spelen gigantisch hard gemist”, leggen ze uit. “Het is al veel te lang veel te rustig geweest. Er is bij ons dan ook ontzettend veel goesting en honger om er een samen een epische avond van te maken!”

  Epische pophit

  De afgelopen maanden kregen we al singles Alles of Niets en Denk Maar Niet Aan Morgen te horen. Met Anders hebben ze een nieuwe single voor ons klaar. In tegenstelling tot de donkerdere tonen op de voorgaande singles klinken ze op Anders opgewekt. Openen doen ze met een atmosferisch geluid à la Chaos om dan met enkele hoge vocalen het pad te effenen voor de vertrouwde stem van frontman Mathieu Terryn. “Dit is anders, maar het voelt alsof hier al ben geweest”, schreeuwt hij zijn existentiële twijfels uit. Het refrein klinkt episch en groots, maar vooral onmiskenbaar gemaakt voor arena’s en festivalweides. Anders heeft het hitpotentieel van Goud. Ogen dicht. We voelen de confetti al vallen. Jij ook?

  Bazart speelt op vrijdag 19 november in de Lotto Arena. De ticketverkoop zal binnenkort plaatsvinden. Meer info via baz.art/presale.

  Check single ‘Anders’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer