More

  Bazart brengt nieuwe single ‘Denk Maar Niet Aan Morgen’: Het popanthem uit de meest onzekere tijd in decennia

  -

  De heren van Bazart brachten dit voorjaar de eerste single van hun derde album uit. Op ‘Maanlicht’ klonken ze opgewekt, nu klinken ze dreigender dan ooit. Single ‘Denk Maar Niet Aan Morgen’ is onze Must Discover.

  In 2016 kenden ze hun doorbraak in België en Nederland met debuutplaat ‘Echo’. Hun tweede plaat, met de toepasselijk naam ‘2’, bevestigde dat ze meer zijn dan megahit ‘Goud. De heren zagen hun festivalzomer ineenstuiken en brachten de zomer door in eigen huis, in een wereld vol regels en onzekerheid. ‘Denk Maar Niet Aan Morgen’ is het popanthem geschreven in de meest onzekere tijd in decennia.

  Scherpe synths die door de gehoorgang snijden, een duistere beat en vooral lyrics van zanger Mathieu Terryn die toepasselijker klinken dan ooit. “Denk maar niet aan morgen / Elk eind een nieuw begin / Als we weten wat het wordt / Wat heeft het dan nog voor zin?”. Twee jaar na de release van hun tweede album is de wereld grondig veranderd. Nooit eerder klonken de heren zo duister, onheilspellend, maar tegelijk ook vastberaden en hoopvol. Miserie maakt de beste muziek. “Is er een medicijn? / Blijf je stil tot ik spreek / En in de spiegel kijk?” We zijn benieuwd of ze deze beduchte toon doortrekken op hun nieuwe album. Het derde album mogen we in 2021 verwachten.

  Check single ‘Denk Maar Niet Aan Morgen’ via jouw streamingdienst.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie