More

  Baz en Roncha maakten een campagnelied voor ICOBA, het kenniscentrum tegen agressief gedrag

  Baz en Roncha maakten een campagnelied voor ICOBA, het kenniscentrum tegen agressief gedrag

  -

  Nieuwe muziek van eigen bodem ondersteunen, dat blijven we doen. Baz en Roncha maakten een campagnelied voor ICOBA. Geweldig is onze Must Discover.

  De rappers Baz en Roncha hebben ter gelegenheid van het congres van ICOBA een campagnelied gemaakt. ICOBA, dat is een kennis- en expertisecentrum dat een groot deel van de social-profit stimuleert en ondersteunt om agressief gedrag op een integrale en structurele manier aan te pakken. Zo wil ICOBA de veiligheid en het welzijn van medewerkers en cliënten bevorderen. En bijdragen tot hun ontwikkeling en de kwaliteit van werken, leven, hulp- en dienstverlening.

  Voor Baz begon het allemaal rond 2006, toen hij samen met Pita een zomerhit op het toenmalige Radio Donna scoorde. Er volgde een heleboel muziek, maar na een tijd legde Baz zich toe op werk achter de schermen in de muziekwereld. Afgelopen jaar kriebelde het weer, dat resulteerde in Blij: een samenwerking met WIM. Ook tracks Oef en Bergtop kregen we de laatste maanden te horen. Voor Geweldig ging Baz de samenwerking aan met Roncha. Dat resulteert in een groovy track die een luisterbeurt verdient.

  Ontdek de nieuwste muziek via onze Must Discover-afspeellijst. 

  Check de videoclip van ‘Geweldig’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie