More

  Bastille gaat op tour in 2022: ook show in Vorst Nationaal en Ziggo Dome

  Advertentie

  -

  Bastille kondigt een grote tour aan in 2022. De Britse band brengt begin volgend jaar hun nieuwe album Give Me The Future uit. Ze zullen de plaat in onder andere Brussel en Amsterdam voorstellen.

  De band bekend van hits Pompeii en Happier brengt op 4 februari 2022 hun vierde album Give Me The Future uit. Het album zal de opvolger zijn van het in 2019 uitgebrachte Doom Days. Van de nieuwe plaat kregen we eerder al singles Distorted Light Beam, Thelma + Louise, No Bad Days en de titelsong te horen. Vandaag kondigt de band aan dat ze in 2022 op tour zullen gaan doorheen het VK én de Lage Landen.

  De aftrap van de tour geven ze in België. Op 3 april zullen ze te zien zijn in Vorst Nationaal. Op 5 april spelen ze een show in Ziggo Dome, Amsterdam. Hoogtepunt van hun tour wordt ongetwijfeld de O2 in Londen. Meer concertaankondigingen zouden later volgen.

  De ticketverkoop voor de Belgische show start op vrijdag 5 november om 10 uur. Een ticket zal 52,53 euro kosten. Meer informatie via www.livenation.be.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer