More

  Balthazar en dEUS spelen outdoor concert voor 5.000 toeschouwers in Leuven

  Balthazar en dEUS spelen outdoor concert voor 5.000 toeschouwers in Leuven

  -

  Het Depot en Stad Leuven zal twee concertavonden organiseren zonder beperkende maatregelen. Ze schakelen daarvoor Balthazar en dEUS in. Er zal plaats zijn voor 5.000 toeschouwers per avond.

  Op vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus organiseert het Depot en Stad Leuven twee concertavonden met steengoede Belgische muziek. Daarvoor doen ze beroep op Balthazar en dEUS, twee bands die normaal gesproken op Pukkelpop 2021 stonden. Ze zullen bijgestaan worden door Eefje de Visser en The Haunted Youth.

  De concerten zullen georganiseerd worden zonder beperkende maatregelen, zoals social distancing of mondmaskers. Er zal gebruik gemaakt worden van het COVID Safe Ticket, waardoor de concerten enkel betreden kunnen worden door dubbel gevaccineerden of negatief geteste personen. Ook houders van een herstelcertificaat van maximaal 6 maanden oud krijgen toegang tot het terrein.

  Op festivalterrein Leuven Air

  De concerten zullen georganiseerd worden op het festivalterrein van Leuven Air, naast de hockeyvelden in Heverlee. “Na een jaar strijden voor de muzieksector, is dit voor Het Depot en mezelf een belangrijk keerpunt. Dat we dit kunnen doen met twee fantastische bands die headliners waren op Pukkelpop, is extra fijn”, vertelt Mike Naert, algemeen directeur Het Depot. De ticketverkoop start op zaterdag om 10 uur. Tickets voor de concerten kosten 40 euro.

  Balthazar + Eefje de Visser (20.8)

  dEUS + The Haunted Youth (21.8)

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer